Den Bange Dreng

Gunvald er en fabelagtig fortæller og hans brødre elsker at lege med i de dramatiske lege, han skaber med sine spændende historier. Men da to gangster-agtige mænd dukker op i haven og hævder, at de kender hans far fra krigens tid, begynder virkeligheden at ligne fantasien i uhyggelig grad. Pludselig handler det om våben og guld, og på under ét døgn forvandles Gunvalds hjem fra en sommeridyl til et eksplosivt og farligt mysterium.

“Gunvald sprang fremad og ud i det åbne. Han følte sig kæmpestor og tydelig, som om han løb midt på en stor skydeskive. Han var foroverbøjet og holdt øje med, hvor han løb. Han så de knækkede fliser passere under sig. Døråbningen var uendelig langt borte. Mellemrummene mellem fliserne var fyldt med græs, og han så dem komme og forsvinde under sig som målstreger, der talte hans skridt fremad mod den skyggefulde stue. Hvert øjeblik ventede han at høre det dæmpede smæld fra pistolen og mærke smerten i benet …”

Hør og se Gunnar Wille læse citater fra Den bange dreng

I forbindelse med lanceringen af Den bange dreng, 1. bind i serien om De Wille Drenge, blev en række små videoer lagt op på Facebook, Twitter, Instagram og LinkedIn.

Her læser Gunnar Wille små citater fra bogen. Se dem her. :-}

Personerne omkring Den bange dreng

Den Bange Dreng, 11 år – Gunvald Antoniussen

Gunvald er en dreng med en livlig fantasi og med evnen til at finde på gode historier – han finder på historien om det parallelle univers, som man kommer til gennem en tunnel under hans hus – men måske er det slet ikke noget han finder på…

Hans søster – Asta Antoniussen

Hans ældste bror – Nis Antoniussen

Hans næstældste bror – Severin Antoniussen

Hans lillebror – Henry Antoniussen

Hans mor – Johanne Antoniussen – arkitekt

Hans far – Aage Antoniussen – arkitekt

Farens ”ven” – Børge Gunnarsen – forretningsmand

Farens ”ven” – Karl Jensen – kriminalbetjent

Farens ”ven” – Flemming Jokumsen –embedsmand

De fire mænd var sammen i en frihedskæmpergruppe kaldet BOA under 2. Verdenskrig – der er opstået en krise mellem dem som bryder ud og skaber meget dramatiske situationer

Stamtavler og forbindelser

De fem drenge og den ene pige i fortællingerne om De Wille Drenge er forbundne med stærke familiebånd. De er børn af hinanden og efterhånden som historierne skrider fremad, vil disse sammenhænge blive afdækket.

* Den bange dreng = Gunvald

Stederne

Der er mange steder i fortællingerne, som findes eller som forfatteren har hentet inspiration fra.

Besøg dem her

Kortene

På indersiden af omslaget på hver bog er der et kort som viser de vigtigste steder på kloden hvor handlingen udspiller sig.

I Den Bange dreng er der kort over husene.
Se det her.